Pachetele umplute

de Sidy in Pui, 3 Mai 2011 | 3505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de snitel sau file de piept de pui
  • 1 conserva de ciuperci
  • 5 felii brinza topita Hockland
  • 1-2 oua
  • ceapa
  • patrunjel verde
  • sare ,
  •  piper
  • 1 lingurita mustar
  • smintina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele umplute:

Feliile de piept se bat bine si se condimenteaza cu sare si piper. Din ciuperci facem o tocanita cu putina ceapa dar nu adaugam apa de loc. Cind e gata spargem ouale peste ciuperci si invirtim pina se intaresc. Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjel verde tocat.

Peste feliuta de snitel punem o felie de brinza topita si o lingura din compozitia de ciuperci. Prindem bine cu scobitori si asezam pachetelele intr-o cratita cu putina apa si lingurita cu mustar.

Lasam sa fiarba pachetelele . La sfirsit in sosul lasat de ele adaugam putin unt si smintina. Se servesc cu cartofi piure sau orice alte legume.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pipote si ciuperci