Oua vopsite

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 4032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • plic de vopsea rosu
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite:

Ouale se spala bine cu detergent de vase dupa care le clatim foarte foarte bine.

Cine doreste sa inlature scrisul de pe ou se poate sterge cu otet.

Se pun la fiert in apa cu sare (pentru a nu se crapa coaja) si se lasa la fiert circa 3 minute. Se scot pe un prosop de hartie, dupa care le adaugam in oala cu vopsea, se lasa cateva minute.

Vopseaua de oua se pregateste in functie de instructiunile de pe spatele plicului.

Pentru luciu se ung cu ulei sau cu slanina

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

05.05.2013, 17:34


Nu s-a luat cu nimic la mine!

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:53

Bya Ralu 1

06.05.2013, 11:59

eu asa am auzit ca se ia cu otet!si la motan am vazut ca scrie la fel))eu nu am incercat!v-am scris ce am auzit)))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua vopsite cu coji de ceapa