Oua umplute cu pesto

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 4928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri pesto
  • 3 linguri maioneza
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pesto:

Fierbem ouale in apa cu sare 10 minute, dupa ce incepe sa fiarba apa. Le trecem prin jet de apa rece si le curatam

Taiem ouale pe lungime si scoatem galbenusul.

Amestecam galbenusurile cu maioneza si sosul pesto, pana devine o crema.

Cu un posh umplem ouale cu pasta de pesto.

Este o reteta simpla si de efect.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete de cascaval cu oregano