Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 24 Dec 2024 | 2268 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Când vine vorba despre aperitivele de sărbători, ouăle umplute sunt preferatele casei. Ușor de făcut și rapide, toată lumea le savurează cu mare poftă.
      Pentru aceste Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat, sunt necesare următoarele ingrediente: ouă, pate, crema de brânză, unt, condimente.    

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat
      • 8 ouă de găina
      • 200 g cremă de brânză
      • 150 g pate de ficat
      • 50 g unt
      • mărar verde
      • rozmarin
      • măsline
      • sare și piper
      Portii: 16
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat:

      Cum se prepara aceste Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat:

       Pune ouăle într-o cratiță cu apă rece, adaugă un praf de sare și fierbe-le timp de 10 minute din momentul în care apa începe să clocotească. Lasă-le apoi să se răcească în apă rece, apoi curăță-le de coajă. Taie ouăle în jumătăți, pe lungime, scoate gălbenușurile și pune-le în două boluri. Așază albușurile pe un platou.

      Pregătește cele două umpluturi. Pasează cu furculița gălbenușurile din fiecare bol, apoi adaugă într-unul untul moale și pateul de ficat. Adaugă sare, piper proaspăt și amestecă bine până obții o cremă omogenă. 

      În celălalt bol, adaugă peste gălbenușuri crema de brânză și mărar tocat mărunt. Adaugă sare și puțin piper și amestecă până se omogenizează compoziția.

      Cu ajutorul unui poche sau a unei linguri, umple albușurile cu cele două compoziții. Garniseste-le cu fâșii de măsline sau verdeață.

      Sunt delicioase și ușor de preparat. Le poți servi cu sos de maioneză sau după preferințe.

      Poți pregăti și rețeta de Salată de ouă cu avocado și iaurt sau Salata de ouă cu avocado și porumb, un mod excelent de a refolosi ouăle rămase.

      Îți recomandăm și rețeta de Ouă umplute cu pate de ficat, un aperitiv foarte gustos și festiv.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat" nu uita sa-i faci un review.

      RETETA IN IMAGINI

      COMENTARII (5)

      MotanLaOale 1

      24.12.2024, 17:00

      vasimur 1

      25.12.2024, 14:03

      Rocsi 1

      03.01.2025, 20:01

      Mie imi plac mult ouale umplute! Mai nou amestec pate cu putina crema de branza pentru umplutura si iese delicioasa. Si am renuntat si la maioneza!

      COMENTEAZA

      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Negresa cu mere

      de oanapl 8

      ieri la 20:46

      Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

      pe 04.04 la 11:47

      Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

      pe 04.04 la 11:30

      TOP
      utilizatori

      oanapl

      3137 puncte

      Rocsi

      1480 puncte

      MotanLaOale

      1083 puncte

      mirela0911

      1000 puncte

      mena29

      300 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Omleta 3 in 1