Oua umplute

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2012 | 4321 vizualizari

 

reteta o am dintr-o revista dedicata copiilor..

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • pateu de ton
  • 2 cuburi brinza topita
  • sare
  • 6 boabe mazare
  • kechup
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

ouale se fierb si se curata.

se taie fiecare ou la un capat formind pentru fiecare o palarie :).

cu ajutorul unei lingurite scoatem galbenusul care il amestecam cu sare,brinza topita,pateul de ton si putin ulei.amestecam bine.

cu aceasta compozitie umplem ouale.apoi punem la fiecare palaria :) si punem drept ochi boabele de mazare si cu kechup facem gura...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua festive de Paste