Oua umplute

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2012 | 4775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • maioneza de casa ( un galbenus, putin mustar si ulei)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale tari si se pun apoi sub jet de apa rece .

Dupa ce s-au curatat de coaja se taie in jumatate pe lung si se scoate galbenusul.

Toate galbenusurile se pun intr-un castron si se faramiteaza cu o furculita, se adauga 2 -3 linguri de maioneza si se potrivesc de sare si piper.

Cu o lingurita sau cu posh-ul se pun in jumatatile de oua.

Se orneaza dupa ideile fiecaruia :D

TIPS-URI

1

Dupa ce sunt fierte ouale se pun sub jet de apa rece sa se curete mai usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]