Oua umplute

de alexandrinapop in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2011 | 4508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 6 linguri de maioneza
  • un pateu
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper
  • 400 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb , se curata, se taie pe jumatate. Galbenusuriile de separa de albus si se amesteca cu pateul , cu 2 linguri maioneza, mustar si se potriveste de sare si piper. Cu amestecul obtinut se umplu albusuriile si se intorc pe platou cu partea cu umplutura in jos. Maioneza ramas se amesteca cu smantana si se toarna peste ouale umplute. Se decoreaza cu castraveti , gogosari, patrunjel ...asta in functie de imaginatia fiecareia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

DIANA B 1

24.02.2011, 09:50

Ptr ca acesta reteta ( din ale tale ) seamana cel mai bine cu-n tort , iti urez aici LA MULTI ANI si BUNI , Alexandrina , sa fii sanatoasa si implinita

elena1988 1

04.03.2011, 15:20

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:21

faine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]