Ostropel din pulpa de porc

de Ina in Porc, 6 Noi 2012 | 21541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g. pulpa de porc
  • o ceapa
  • 500 ml suc de rosii
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde, tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din pulpa de porc:

Tocam ceapa marunt si o calim usor in foarte putin ulei. 

Pulpa de porc se taie bucatele mici si se opareste in apa clocotita, apoi se pun bucatelele in tigaie, peste ceapa calita usor. Dupa cca doua minute adaugam o cana cu apa  fierbinte ( cat sa cuprinda bine carnea ) si un praf de sare si lasam sa fiarba bine carnea.

Cand carnea este aproape fiarta si apa scazuta la jumatate  adaugam 500 ml suc de rosii si asezonam totul cu piper si multe felii de usturoi . Lasam pe foc sa clocoteasca inca 10 minute, apoi oprim focul si adaugam patrunjel tocat . 

Mamaliguta se preteaza de minune, la astfel de gustare  :-bd

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (25)

Angelina_Elena 1

06.11.2012, 22:34

adry88 1

07.11.2012, 10:08

o bunatate

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]