- 4 pulpe de pui întregi
 
    - 1 cutie roşii decojite în bulion
 
    - 1 căpăţână usturoi
 
    - 1 ceapă mare
 
    - 1/2 pătrunjel proaspăt
 
    - piper boabe, foi de dafin, sare, ulei pentru prăjit
 
						
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 90 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui cu mamaliga:
						
    - Calim ceapa, tocata marunt,  intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.
 
    - scoatem ceapa din tigaie si punem pulpele la rumenit, nu inainte de a le asezona cu sare si piper..
 
    - Intr-o cratita (sau tuci - ar fi de preferat), punem ceapa calita, pulpele si 2 linguri din uleiul ramas dupa rumenirea pulpelor.
 
    - Adaugam supa de pui sau apa calda peste pulpe, cat sa le acopere.
 
    - Fierbem totul la foc mic.
 
    - Adaugam conserva de rosii, piper boabe si o foaie de dafin.
 
    - Lasam sa fiarba la foc mic, cca. 15 minute, pana vedem ca incepe sa se lege sosul.
 
    - Curatam si feliem usturoiul si il adaugam in ceaun.
 
    - Mai fierbem sosul 5 minute.
 
    - Stingem focul si presaram patrunjel verde.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.