Orez turcesc cu carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 20 Ian 2017 | 7246 vizualizari

 

Turcesc sau nu, pilaf sau cum vreti voi, este foarte gustos :)

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez turcesc cu carne de porc:

Mai intai, punem orezul in apa fiarta, pentru 30 de minute. Il punem apoi in uleiul incins, impreuna cu ceapa taiata marunt la calit si il lasam pana cand incepe oezul sa devina auriu.

Adaugam 1 cana de capa, carnea prajita si morcovul taiat, adaugam si sare si piper si dam la cuptor pentru 30 de minute. Din cand in cand, mai amestecam si mai adaugam apa, daca mai este nevoie. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge si cu carne de pui.

2

La gust este ca pilaful, nu mi s-a parut mare diferenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez turcesc cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]