Orez arabesc cu fidea

de ANCA in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2012 | 20442 vizualizari

COMENTARII (19)

mena29 1

18.05.2012, 18:33

Prima!

Bucataras 1

18.05.2012, 18:39

cu fidea? n-am mincat niciodata. unde ai mincat?

Alinutza80 1

18.05.2012, 18:52

nu am mancat niciodata,dar probabil ca e bun

deyutzky 1

18.05.2012, 19:14

n-am mancat niciodata interesanta reteta

MotanLaOale 1

18.05.2012, 19:22

Geanina87 1

18.05.2012, 19:27

Interesant

Angelina_Elena 1

18.05.2012, 19:56

interesant,nu am mancat niciodata...

Bya Ralu 1

18.05.2012, 20:43

Lau 1

18.05.2012, 21:11

interesant

ANCA 1

18.05.2012, 21:15

Bucataras, am mancat facut de mine, cu indicatii primite de la prietena mea, la telefon La ei (ma refer la arabi) se mananca zilnic, in loc de paine, cu absolut orice, inclusiv cu iaurt incercati-l o data si imi spui apoi impresiile

mamaieelena 1

18.05.2012, 21:56

merita incercat

Sim0na 1

18.05.2012, 22:23

Foarte interesanta reteta...

iry-gabriela 1

19.05.2012, 12:30

nu ma dau in vant dupa orez dar am sa il incerc

aziz 1

19.05.2012, 12:45

tare bun!!!!

Mihaela11_jo 1

19.05.2012, 14:09

ANCA 1

19.05.2012, 17:15

Mihaela, ai toate ingredientele specifice,se pare! ma uit la retetele alea siiii.. Supremu', unde-i bre, emoticonu' cu bale???? aaaaaa

Mihaela11_jo 1

20.05.2012, 19:31

Anca

ANCA 1

22.05.2012, 18:22

am pus la favorite cateva mai accesibile

AdalexAdalex 1

13.06.2019, 19:20

Foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra