Omleta taraneasca

de robert_b in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2014 | 4395 vizualizari

 

Aceasta omleta este delicioasa,mai ales la micul dejun. :)

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari
  • 30 gr. masline negre
  • 1 ardei gras mic
  • 1 ceapa
  • verdeata proaspata
  • 50 ml. ulei (pentru prajit)
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Ouale se sparg intr-un bol si se bat cu o furculita.Apoi ceapa si ardeiul,se taie cubulete mici.Peste ouale batute se adauga sarea,piperul,ceapa,ardeiul,verdeata tocata marunt, si maslinele (de preferabil fara samburi).Se amesteca bine.Se pune pe foc o tigaie ceramica ,si se toarna uleiul in ea.Dupa ce uleiul s-a incins se adauga ouale.Se prajeste omleta pe o parte ,iar apoi si pe cealalta parte.Se serveste cu putin otet turnat deasupra!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]