Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella

de Bya Ralu in Cook and smile, 18 Dec 2015 | 6115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1/2 mozzarella
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1/2 ceapa alba
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • cascaval delaco ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella:

Ciuperciile se scurg de zeama si se pun la calit in ulei de masline pentru 10 minute.

Se adauga intre timp si ceapa taiata solzisori.

Albusurile se separa, se bat spuma cu un praf de sare, se adauga si galbenusurile si se mixeaza putin.

Se pun ciuperciile si mozzarella taiata felii in compozitie, se amesteca cu grija.

Intr-un vas de yena, punem putin ulei de masline, il ungem bine si punem compozitia.

Se da la cuptor pentru 20 minute.

Cand e gata se pune deasupra cascaval ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ardei si cascaval