Omleta la cuptor

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2012 | 4233 vizualizari

 

O reteta usor de facut si un adevarat rasfat la micul-dejun!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g cascaval
  • 50 g parmezan
  • 75 ml lapte
  • 1 lingura cu smantana
  • 1/2 legatura de marar
  • 50 g somon afumat
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Intr-un castron, amestecam ouale cu  laptele, sarea si piperul. Dupa care incorporam smantana, cascavalul si parmezanul ras.

Ungem o forma cu ulei(nu foarte mare) termorezistenta si turnam amestecul de oua. Presaram mararul tocat si somonul rupt in bucati. Lasam la cuptor la foc moderat aproximativ 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor