Omleta in culori

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2013 | 3940 vizualizari

 

poftiti la micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de ulei
  • 3 felii de salam
  • 30 gr. cascaval afumat Delaco
  • 3 foi se salata verde
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in culori:

Amestecam intr-un castron ouale cu faina, avand grija sa nu ramana cocoloase. Adaugam uleiul, sarea si piperul.

Asezam intr-o tigaie antiaderenta cele 3 felii de salam, le prajim pe ambele fete,apoi turnam amestecul de oua si faina. Deasupra asezam bucati de cascaval afumat si fasii de salata verde.

Lasam sa se prajeasca foarte bine pe o parte,apoi intoarcem omleta cu grija sa nu se rupa si o lasam sa se prajeasca si pe partea cealalta.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv multicolor cu pui si ciuperci