Omleta cu spanac

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 9748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cateva frunze de spanac
  • 3 oua
  • jumatate de cescuta de lapte
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura cascaval
  • sare,
  • usturoi granulat
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

Spanacul se spala, se taie fasii si se pune la calit in putin ulei.

Ouale le batem cu laptele, cascavalul si faina.

Punem compozitia rezultata peste spanac si lasam la foc mic circa 3-4 minute, dupa care o intoarcem pe partea cealalta si lasam inca 3-4 minute,

Este o minunatie de omleta.Poate fi servita la orice masa a zilei :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]