Omleta cu Dovlecei

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2013 | 11658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate de ceapa
  • 2 dovlecei
  • 3 oua
  • 2 linguri de branza de vaci
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu Dovlecei:

Punem la incins o tigaie cu ulei de masline.

Curatam ceapa si o tocam marunt.O punem la calit in tigaie.

Spalam dovleceii,ii taiem si le punem in tigaie dupa ce s-a calit ceapa.Lasam sa se rumeneasca putin.

Batem cele 3 oua cu putina sare,piper si cele doua linguri de branza de vaci si o turnam peste dovlecei.Lasam la foc mic 5 min,sa se coaca bine si apoi o intoarcem.Mai lasam 5 minute si o scoatem pe o farfurie.

Serviti calda.Pofta buna!!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu Dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]