Omleta cu branzeturi si busuioc

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2014 | 6775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ceapa mica
  • ulei de masline
  • cca 125 gr branza de 2-3 feluri
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
  • 3-4 oua mici
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu branzeturi si busuioc:

- Batem ouale. Nu adaugam sare . Intr-o tigaie medie punem ceapa tocata ff marunt la clait cu ulei de masline. Cand s-a inmuiat si a devenit sticloasa (nu arsa sau rumenita) adaugam ouale batute. Amestecam cu lingura de lemn ca la papara continuu pana se omogenizeaza oul apoi aranjam frumos omleta , fara sa mai miscam . Presaram cu piper si branza razuita sau rupta bucatele si cu busuiocul proaspat. Cu o spatula lata impaturam in jumate omleta si o punem intr-o farfurie. Servim alaturi de salata de rosii cu putin ulei de masline, sare si busuioc proaspat.

TIPS-URI

1

Referitor la branzetturi va recomand sa folositi de la Delaco.Au produse excelente si variate. Puteit folosi cascaval, cascaval afumat, miez de lapte, telemea. Aici tine de gusturile voastre. Eu am facut de data asta cu branza cu mucegai si cascaval .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu branzeturi si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

COMENTARII (26)

Rocsi 1

27.05.2014, 19:26

Aurelia 07_07 1

27.05.2014, 21:35

Luckycake 1

27.05.2014, 22:13

imi place combinatia cu busuioc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]