Oameni de zapada - aperitiv pentru copii

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 1 Ian 2013 | 11290 vizualizari

 

Iar m-am jucat in bucatarie pentru puiul meu drag, iar rezultatul a fost neasteptat de bun, fiindca a fost tare incantat si chiar a papat aseara vreo 2 :) Omuletii i-am vazut de foarte mult timp la Sidy si acum a fost momentul lor.
Va doresc tuturor La multi ani in noul an!!!!

 

INGREDIENTE

  • 100 g Urda
  • o lingura maioneza
  • sare dupa gust
  • piper optional
  • morcov
  • masline
  • marar
  • gogosar
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oameni de zapada - aperitiv pentru copii:

Amestecam urda cu maioneza, sare si piper dupa gust.

Incepem sa modelam cu mana bilute cat nuca.

Suprapunem 2 bilute, una peste cealalta, dupa care incepem sa punem ochisorii, caciula si nastureii din masline, nasucul din morcov, gurita din gogosar, iar manuta din marar verde.

Daca vreti ii puteti prinde cu o scobitoare, insa stau si fara.

Ii montam pe cascaval ras.

Am incercat sa dau unul prin cascaval ras, insa nu mi-a placut aspectul, asa ca am preferat sa-i las asa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oameni de zapada - aperitiv pentru copii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

01.01.2013, 22:36

faini

adry88 1

03.01.2013, 14:00

misto

Sidy 1

07.01.2013, 09:12

Minunati sunt, bravo !
La mulţi ani fericiţi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]