Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2015 | 7602 vizualizari

 

Pentru "Pachetelul vesel" va propun si niste nuci-aperitiv cu branza pufoasa cu smantana si verdeata ca tare bune mai sunt.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 130 g faina;
  • 70 g branza de vaca;
  • 30 g unt;
  • 20 g smantana;
  • un ou.
  • Umplutura:
  • o cutie cu branza pufoasa cu smantana de la Delaco (140 g);
  • 3 fire de ceapa verde;
  • un fir de marar.
  • In plus:
  • o forma speciala pentru nuci si ulei pentru ungerea acesteia.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata:

Formarea nucilor:

Se amesteca toate ingredientele pana ce se formeaza un aluat tare, dar putin lipicios. 

Se unge fora de nuci cu ulei si se pune la incins la flacara aragazului.

Se formeaza din aluat bilute, care se pun in forma si se coc pe ambele parti. Se procedeaza asa pana cand se termina aluatul.

La nucile formate, coapte, se indeparteaza surplusul de aluat cu un cutit cu lama foarte subtire.

Umplutura:

Se pune crema de branza intr-un castron, peste care se pune ceapa verde taiata rondele si mararul tocat si se amesteca. Se umple fiecare jumatate de nuca cu acest amestec, apoi se lipesc cate doua jumatati pentru a forma o nuca.

 

TIPS-URI

1

Se pot tine intr-o punga pentru a se inmuia un pic aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]