Non plus ultra

de Criss in Prajituri, 3 Feb 2011 | 47675 vizualizari

COMENTARII (41)

kamy 1

04.02.2011, 16:57

se faceau la noi la o cofetarie prietena mea isi lua la 2 zile o punguta..300 gr...tot asa le zicea

Criss 1

05.02.2011, 08:58

mamaieelena 1

10.02.2011, 16:58

mamaieelena 1

10.02.2011, 17:00

frumoase si aspectoase o fi veche reteta dar ele sun t noi si arata bine

Michelle 1

10.02.2011, 17:14

superbe

Criss 1

10.02.2011, 19:44

Multumesc Mamaieelena ,Michelle.

RuxyRux 1

10.02.2011, 19:46

Exceptionale!!! Cum le-am ratat?

adry88 1

04.07.2011, 21:42

vreau si eu

reisnaor_2006 1

21.10.2014, 19:32

Criss 1

22.10.2014, 05:54

janette 1

22.11.2014, 11:08

Superrr...de Sarbatori fac si eu...imi aduc aminte de nuntile din copilarie unde erau nelipsite

Criss 1

23.11.2014, 15:25

Panacris 1

05.05.2016, 09:19

Criss 1

05.05.2016, 11:59

MihaelaMihaela84 1

14.01.2017, 15:19

o nelamurire , nu avem nevoie de praf de copt , amoniac sau bicarbonat?

Criss 1

18.01.2017, 20:43

Nu, la aceste fursecuri nu se foloseste niciun agent de crestere. Ele sunt fragede si nu trebuie sa creasca.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]