Negrese cu gem

de sasha in Prajituri, 12 Feb 2013 | 6134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cana ulei (250g)
  • 1cana zahar(250g)
  • 1 plic cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta rom
  • 1 borcan 300g gem (eu am folosit gem de prune)
  • zahar pudra
  • 1 cana faina (250g)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese cu gem:

Intr-un bol spargem ouale,adaugam cana de ulei,cana de zahar,gemul,esenta si cacaua si le amestecam cu mixerul pana se incorporeaza totul.

Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si adaugam faina in ploaie peste amestecul de oua si mixam. Tava o ungem cu ulei si o tapetam cu faina si punem compozitia.

O lasam la cuptor pt 30-40 min...

Facem testul cu scobitoarea, scoatem prajitura de la cuptor si o pudram cu zahar , lasam sa se raceasca si o taiem.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]