Negresa de post cu banane

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 20246 vizualizari

 

Simpa,dulce si foarte buna pentru o zi de post

 

INGREDIENTE

  • 450 faina
  • 400 zahar
  • 120 cacao
  • 1 praf de copt
  • putina sare
  • 280 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 4 vanilii
  • 2 banane mari
  • 3 linguri zahar brun
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu banane:

Se amesteca ingredientele uscate

Se pune apa si uleiul

Se amesteca bine toate dupa care se pune in tava tapetata cu hartie de copt

Se taie babanele rondele si se pun deasupra,in forma dorita

Se presara zahar brun deasupra si se da tava la cuptor pentru 30-35 minute la 160 grade,eu insa am bronzat-o putin ,noroc ca e neagra si nu se vede bine.....hahah sa nu radeti

Simpla si foarte buna pentru o zi de post,in care  dorim ceva dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Crista_Luca 1

27.11.2010, 12:21

arata bestial ....o pun la fav ....mai ales ca -mi plac bananeleeeeeeee

Gabrielle_Gabi 1

03.09.2013, 01:33

De cand cautam o reteta de negresa asa de simpla si prin faptul ca are si banana ma face sa o incerc chiar zilele astea Esti bestiala Nadina, imi plac multe din retetele tale

nadina73 1

06.09.2013, 01:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post