Negresa cu branza de vaci si fructe

de adry88 in Prajituri, 17 Dec 2013 | 4340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 1 cana de faina
  • 1/2 cana faina
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri nuca macinata
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • crema
  • 300 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • coaja de portocale
  • 100 g fructe congelate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci si fructe:

Blat-intr-un bol amestecam ingredientele uscate si in alt bol cele umede,

Adaugam treptat ingredientele lichide peste cele uscate si amestecam bine,

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,

Branza o amestecam cu oul,zaharul,coaja de portocale,am adaugat fructele(cu tot sucul care l-au lasat cand s-au dezghetat)

Eu am oprit putina crema alba,

Cu o lingura adaugam crema (eu am adaugat alternad cu cea alba) peste compozitie din loc in loc,

Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca bine dupa care o portionam

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]