Negresa cu branza de vaci

de gaby_duceag in Prajituri, 15 Mar 2015 | 11043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 200 gr ciocolata cu lapte
  • 30 ml lapte
  • o lingura cacao
  • 100 gr zahar
  • 5 oua
  • 200 gr faina
  • un plic praf de copt
  • un vf. cutit sare
  • esenta de rom
  • Crema de branza
  • 300 gr branza de vaci (uscata)
  • 3 linguri zahar
  • o lingura smantana
  • un ou
  • o lingura gris
  • coaja rasa de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci:

Mixeaza spuma untul impreuna cu zaharul pudra.

Ciocolata topeste-o impreuna cu laptele si cacaua intr-un ibric, apoi raceste-o bine si adaug-o peste unt.

Mixeaza doua minute apoi adauga ouale, unul cate unul, si mixeaza dupa fiecare.

La final adauga faina amestecata cu praful de copt, o lingurita esenta de rom si sarea si omogenizeaza usor.

Pregateste o tava de aprox 20/25 cm, tapeteaz-o cu hartie pentru copt si toarna compozitia.

Pune intr-un bol branza de vaci, oul, zaharul si smantana, coaja rasa de lamaie , baga blenderul si paseaza doua minute.Adauga grisul si omogenizeaza.

Ia din compozitia de branza , lingura cu lingura, si pune in tava peste compozitia cu ciocolata.

Cu ajutorul unei furculite da prajiturii un aspect marmorat incorporand partial cele doua compozitii.

Baga tava in cuptoul preincalzit si coace prajitura la foc mic pana trece testul cu scobitoarea.

Cand s-a racit portioneaz-o in cuburi.Piticul meu a mancat din start 5 bucati

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]