Negresa

de Lina24 in Prajituri, 20 Dec 2015 | 24443 vizualizari

 

 "pentru Mos Craciun"

 

INGREDIENTE

3 cani de zahar

3-4 linguri de cacao

1 cana de lapte

200 gr Unt

3 oua

1 praf de copt

2 cani de faina

Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pune la fiert 1 cana de lapte ,3 cani de zahar si 3-4 linguri de cacao (cacao am amestecat-o cu zaharul ) Dupa ce s-a topit zaharul am scos 10 linguri din compozitie pentru glazura.Si am luat oala de pe foc.

Se adauga 200 gr Unt , 3 galbenusuri (unul cate unul ) , praful de copt amestecat in cele 2 cani de faina si albusul batut spuma .

Se toarna compozitia in tava de copt si se da la cuptor 45 '.Dupa coacere cand se scoate tava din cuptor se toarna glazura .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]