Negresa

de ryta in Prajituri, 27 Apr 2014 | 9982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri cacao
  • 2 linguri gem de prune
  • putina sare
  • 20 linguri lapte sau apa calduta
  • 20 linguri faina
  • o lingurita rasa de bicarbonat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se bate oul cu zaharul pana se face spuma, dupa care se adauga uleiul si se freaca pana devine ca o maioneza. Se adauga cacao si se bate bine, se adauga gemul si sarea, laptele si se bat in continuare. Se adauga faina amestecata cu bicarbonatul si se amesteca pana se incorporeaza. Se toarna in tava mica de la aragaz . Se da la cuptor cca 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu gem de gutui si branza