Negresa

de Micutza Luana in Prajituri, 21 Apr 2014 | 4388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani mere rase
  • o cana de zahar
  • 2 cani de faina
  • o cana nuca macinata
  • o lg bicarbonat stins in otet
  • Pentru sos
  • 20 lg zahar
  • 20 lg apa
  • 2 lg margarina
  • 3 lg cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se amesteca marul cu zaharul si se freaca putin apoi adaugam faina, nuca, bicarbonatul si cacaoa.

Compozitia se pune intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt . Se lasa la foc mediu circa 45-50 minute.

Intre timp pregatim sosul . Se pun intr-o craticioara toate ingredintele si se fierb la fic mic pana se leaga .

Turnam sosul peste prajitura dupa ce s-a racit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]