Naut crocant

de scortisoara in Mancaruri de post, 26 Mar 2015 | 4493 vizualizari

 

Reteta de post, sanatoasa, inlocuieste banalul popcorn pentru o seara la TV! :)

 

INGREDIENTE

  • o cană de năut
  • 2 căni de apă
  • ulei de măsline
  • sare, boia dulce
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut crocant:

Linkul catre Rețeta video: https://youtu.be/Rgj8WQx0oao

Punem la umflat năutul cu o seară inainte, in cele doua cani de apa.

A doua zi, scurgem apa, iar cu ajutorul unui prosop uscăm boabele de năut.

Le punem într-o tavă tapetată cu hartie de copt, adăugăm uleiul, sarea și boiaua dulce. Cu mâna amestecăm până fiecare boaba de năut este invelita in ulei si condimente. Dăm la cuptor intre 30-40 de minute, sau până când atinge nivelul de ”croncănțime” dorită. :) Amestecăm din 15 în 15 minute cu o lingura pentru ca boabele să se coacă uniform. 

Să aveți poftă!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Naut crocant, aromatizat cu ierburi