Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov

de Rocsi in Porc, 28 Ian 2011 | 10131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschiulet de porc fara grasime
  • 1 morcov
  • 1 borcan ciuperci intregi
  • 250 gr rosii decojite in sos tomat
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 5-6 linguri vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov:

Muschiuletul de porc se taie bucati potrivite.

se spala si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie.

morcovul se curata,se spala si se taie rondele.

ciupercile se spala si se feliaza.

rosiile le tocam maruntel.

usturoiul il curatam si il pisam.

luam un as yena si il ungem cu ulei.

asezam bucatile de carne si le condimentam cu sare,piper si alte condimente.

asezam feliile de ciuperci si de morcov.

deasupra turnam rosiile tocate si usturoiul.

vinul il amestecam cu cativa stropi de apa,apoi il turnam in vas si acoperim cu capacul.

deschidem cuptorul si asezam vasul.

dam foc in cuptor si reglam la o temperatura potrivita.

cand e gata,o scoatem si o lasam putin la racorit.

apoi serviti!!!noi am papat cu varza murata...a fost o bunatate...

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]