Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

de Bucataras Medi in Vita, 25 Ian 2012 | 6943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • mustar
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 pahar cu vin alb
  • ierburi de provence
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel in marinata cu mustar:

Muschiuletul de vita il spalam, il uscam cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi il taiem in bucati de aproximativ 2-3 cm. Condimentam fiecare bucata cu sare si piper. Intr-un bol preparam  urmatorul amestec: mustar, ulei de masline, vin, ierburi de provence. Amestecam bine dupa care ungem fiecare bucata cu acest amestec (folosind o pensula) apoi punem intr-un castron bucatile de carne si turnam restul de marinata peste ele. Acoperim castronul cu o folie si lasam la frigider circa 3-4  ore dupa care asezam totul intr-un vas de ceramica.

Curatam usturoiul si il adaugam in vasul pe care urmeaza sa il dam la cuptor. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 1 ora avand grija sa stropim carnea din cand in cand cu sosul din tava iar daca acesta scade mai adaugam apa.Indepartam folia si mai lasam pana cand carnea este bine facuta si rumenita. Se serveste calda alaturi de o garnitura (eu am preferat piure de cartofi cu un sos de rosii) si o salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel in marinata cu mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de viţel