Muşchiuleţ de porc umplut

de diaconta in Porc, 27 Dec 2011 | 7956 vizualizari

 

Un alt aperitiv foarte usor de realizat dar de efect pe platourile de aperitive.

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc
  • umplutura de carnati sau carne tocata condimentata si cu usturoi
  • sare,piper,boia,pudra de rozmarin
  • cateva crengute de rozmarin verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ de porc umplut:

Pentru ca tot am facut carnati,am pastrat putina umplutura pentru muschiuleti.Cu ajutorul unui cutit,am facut un orificiu in mijlocul muschiuletului,suficient cat sa punem umplutura.

Se condimenteaza muschiuletul,se pune intr-o tava cu putin ulei si apa.Se acopera cu o folie de aluminiu si se pune la cuptor aproximativ 50 de minute.Folia se indeparteaza spre final si lasam sa se rumeneasca.

Lasam sa se raceasca si feliem.Este la fel de bun rece ca si cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ de porc umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]