Muschiulet de porc cu legume

de _Alina_ in Porc, 14 Dec 2012 | 7010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g muschi de porc
  • 3 vinete potrivite
  • 1 ceapa mare
  • 3 rosii cherry
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras galben
  • 1 gogosar
  • 2 morcovi
  • 1 lgt ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 1/2 lg pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu legume:

1. Spalam vinetele si curatam de coaja jumatate din cantitate. Le taiem cubulete (3-4 cm) si le punem in apa cu sare timp de 20 min.  

2. Spalam si taiem muschiul in bucati de 5-7 cm.  

3. Punem lingurita de ulei in tigaie la incins (se poate renunta la ulei ;). Se azvarle carnea in tigaie si se rumeneste putin. Turnam peste carne vinul rosu si punem capacul. Lasam la foc potrivit pana cand scade lichidul.  

4. Curatam morcovii de coaja, ii spalam si ii taiem rondele. De asemenea, taiem in cuburi/bucati mari ardeii si gogosarii. Ceapa o taiem julien, dar tot grosier.  

5. Dupa ce a scazut lichidul din carne putem pune legumele, punem capacul si lasam la foc mic 10 min. Daca este necesar punem si 30 ml apa. In ultimele 3 min punem pasta de tomate si invartim usor.

Asta e tot!

Pofta Buna!    

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in sos balsamic