Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja

de laylalala in Vita, 7 Mai 2010 | 9131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ceapa, tocata mare
  • 2 capatani de usturoi, curatate
  • 8 cartofi de marime mica sau medie, spalati
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita otet
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • Sare si piper negru
  • 4 felii de muschi (aprox. 125 gr fiecare)
  • 1 lingura sos Worcestershire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja:

Se incalzeste cuptorul la 200°C.Se pun ceapa, usturoiul si cartofii intr-o tava de cuptor.Se stropesc cu 1 lingura ulei de masline, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor 1h – 1h 15 minute, pana devin moi.
Dupa ce legumele s-au facut, se pun intr-un castron si se amesteca cu 1 lingura ulei de masline, otet si patrunjel tocat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se incalzeste o tigaie tip gratar la flacara puternica.Se indeparteaza portiunile de grasime de pe carne.Feliile se freaca cu 1 lingura ulei de masline si sos Worcestershire.Se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se prajesc pe gratar pe fiecare parte, pana s-au facut.Se servesc cu legumele coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou haiducesc pt. Bucataras(i)