Musaca cu carne de pui si cascaval

de Alexandra Burz in Pui, 3 Mar 2014 | 8447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 500 gr carne tocata de pui
  • 2 cepe mari
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr cascaval
  • 3 oua
  • 200 ml smantana grasa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • boia de ardei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de pui si cascaval:

Fierbem cartofii in coaja.

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in putin ulei.

Cand devine cristalina, adaugam carnea tocata, si usturoiul pisat.

Lasam sa se caleasca impreuna pentru aproximativ 15 minute.

Cand s-au fiert cartofii, ii decojim si ii taiem rondele de aproximativ 2 cm.

Asezam frumos intr-o tava de yena un rand cartofi, asezonati cu sare, piper si boia de ardei.

Punem amestec calit.

Iar cartofi asezonati, iar amestec si deasupra din nou cartofi.

Batem ouale ca pentru omleta, adaugam smantana si punem peste cartofi in tava.

Acoperim suprafata cu cascaval felii sau ras dupa preferinta.

Dam la cuptor pentru 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui gratinat