Musaca

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2014 | 8638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne tocata
  • catofi
  • 100 gr de sunca
  • ceapa verde
  • cascaval sau branza
  • 4 oua
  • keceap
  • 100 gr smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Cartofii se pun la fiert,carnea tocata se caleste in ulei impreuna cu ceapa taiata feliute,cascavalul se rade,ouale se bat cu smantana.Dupa ce au fiert cartofii ii curatam si ii taiem feliute.Ungem un vas de iena cu unt si punem un rand de cartofi,unul de carne tocata,radem branza sau cascaval,puneam kechup si feliute de sunca si inca unul de cartofi si tot asa pana ultimul rand sa fie carofi ,peste care radem cascavalul si adugam ouale batute cu smantana.Dam la cuptor incins vasul la 200 grade.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]