Musaca

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 2 Feb 2010 | 5137 vizualizari

 

SURSA:amalia

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • aprox 1,5 kg cartofi
  • 2 oua
  • 2 cepe mari
  • 250 ml bulion
  • ulei
  • sare, piper, boia, patrunjel verde tocat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Se toaca ceapa marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei. Se adauga carnea si se lasa pana scade zeama , amestecand din cand in cand.Cand a scazut zeama si incepe sa se prajeasca o luam de pe foc si adaugam condimentele, verdeata tocata si 2 oua.
Intre timp pregatim cartofii care se taie rondele ( inainte ii curatati si ii spalati ) si se prajesc putin pe o parte si pe alta). Se scot intr-un castron. Se unge o cratita cu pereti mai grosi sau un vas de yena cu ulei si se pune un strat de cartofi unul de carne, cartofi, carne si ultimul strat de cartofi. Adaugam bulionul sau pasta de rosii dizolvata intr-o cana de apa.Bagam musacaua la cuptor, la foc mic pana scade sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de musaca de cartofi, cu carne tocata, de porc si cascaval