Muffins (briose) sarate cu paste

de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 6597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rotocoale paste (taietei, tagliatelle)
  • 200g branza tare
  • 300g friptura piept de pui
  • piper
  • 1 ou
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins (briose) sarate cu paste:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se clatesc cu apa rece, se amesteca cu branza rasa, pieptul de pui taiat cubulete, oul batut. Se condimenteaza cu sare (daca branza este sarata, evitati) si piper. Se aseaza in formele de muffins si se introduc in cuptorul preincins. Se coc timp de 30-40 minute la 200 grade, pana se rumenesc frumos la suprafata. Sunt usoare dar consistente in acelasi timp. Pot fi servite la un mic dejun tarziu sau la cina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins (briose) sarate cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]