Mucenici cu cacao

de liana_geicu in Dulciuri, 9 Mar 2010 | 13292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox 600 ml apa
  • 200 g covrigei vanilati
  • 10 linguri zahar
  • 3-4 linguri cacao
  • 100 g nuca 
  • scortisoara
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mucenici cu cacao:

Se fierbe apa cu zaharul pana cand da in clocot; se da jos de pe foc si se adauga cacaoa, praful de scortisoara si esenta de rom. Apoi se adauga si covrigeii (intregi sau dupa preferinta rupti) si nuca maruntita.

Se lasa sa mai dea cateva clocote astfel incat sa se inmoaie covrigeii. Se stinge focul si se pune un capac peste ca sa se mai umfle covrigii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mucenici cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

liana_geicu 1

16.03.2010, 19:40

Mie nu imi plac mucenicii aia la punga pentru ca atunci cand sunt fierti devin cocosi si am o retinere in a-i manca, de aceea prefer sa fac din covrigei!

Georgia 1

17.03.2010, 09:06

Si eu am facut intr-un an mucenici din covrigei, dar nu am pus cacao si au iesit f.gustosi, mai ales dupa ce s-au umflat bine covrigeii si au capatat gustul bun din zeama.
O sa incerc o data si cu cacao, nu are de ce sa nu fie buni la gust.

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Colac impletit cu nuca, ciocolata si stafide - pentru Paste