Mini-tarte cu telemea si ceapa verde

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2009 | 4171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 1 ou
  • 70 gr unt
  • sare, rozmarin macinat
  • 50 gr telemea
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 cartof
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tarte cu telemea si ceapa verde:

Se framanta un aluat din faina, unt, ou, sare si rozmarin. Se intinde o foaie si se decupeaza. Peste fiecare cerc de aluat se aseaza 2 felii subtiri de cartof si telemea rasa amestecata cu ceapa verde. Se coc 30 de minute la 180C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tarte cu telemea si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu avocado