Mincare de mazare cu pui

de onuta in Pui, 12 Sep 2010 | 7367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • sare, piper
  • 500gr carne de pui ( aripioare )
  • 1 conserva de mazare ( 800gr )
  • marar
  • ulei ( 2linguri )
  • apa ( 250ml )
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincare de mazare cu pui:

1. Spalam bine aripioarele de pui , le condimentam cu sare si piper si le punem lintr un castron.

2. Intre timp inabusim  cu putin ulei si apa ,ceapa si ardeiul gras pana capata o culoare galbuie. Apoi adaugam aripioarele si din nou apa cat sa acopere,lasand sa fiarba la foc mediu timp de 30 min.

3. Cand carnea este fiarta adaugam mazarea din conserva , nu inainte de a o scurge bine de apa, si mai lasam la foc circa 10min.

4. Dupa ce mancarica este gata , oprim focul, presaram  marar tocat si punem capacul pentru pastrarea aromei.

Sper sa Va placa. POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla