Midii in sos de unt si vin cu ceapa si usturoi

de Bya Ralu in Peste, 22 Ian 2013 | 6407 vizualizari

 

Midiile sunt bune in orice combinatie,eu le ador!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de midii congelate
  • unt(50 g )
  • 1 ceapa alba mica
  • 3 catei de usturoi
  • praf de paella,boia dulce,piper,fulgi de chilli
  • vin alb
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos de unt si vin cu ceapa si usturoi:

Midiile se scot din timp din congelator si se lasa cateva ore sa se decongeleze.Intr-o tigaie wok se pune untul,usturoiul strivit,si midiile,cateva minute dupa care asezonam cu,condimentele de mai sus,si adaugam ceapa taiata feliute subtiri.Se stropeste cu vinul alb,iar cand sunt gata se pune mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos de unt si vin cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]