Mic dejun traditional de sezon

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2016 | 4981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 300 gr telemea de vaca
  • 2 hasme( ceapa rosie lunguiata)
  • Sunca de casa
  • Zeama de varza ( Moare cum se spune in Ardeal )
  • Ardei capia
  • Rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun traditional de sezon:

  • Cartofii ii spalam bine si ii punem la copt necuratati de coaja.
  • Ii testam cu furculita, cand sunt facuti intra furculita usor.
  • Restul ingredientelor se aranjeaza frumos pe platou.
  • Moarea o punem in carafa si fiecare serveste aleatoriu.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga la platou toba, carnati de casa fripti, caltabos..

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun traditional de sezon" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Rocsi 1

10.01.2016, 20:50

Eu ma multumesc cu doi cartofi copti

Gicuta 1

11.01.2016, 09:29

Astazi iau micul dejun la tine

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti