Mic dejun de Sf. Valentin

de sasha in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2013 | 3765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de icre 70 g
  • 2 oua
  • 1 pahar lapte
  • 1 ceasca de cafea cu lapte
  • 1 crenvust
  • 4 felii de salam
  • 5 piscoturi
  • 1 plic budinca
  • 2 kiwi si o banana
  • 10 felii de paine dintre care 3 coapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun de Sf. Valentin:

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic, inauntrul budincii punem 1 kiwi si banana taiate bucatele si o lasam peste noapte sa se intareasca. Dimineata luam budinca o resturnam intr-o farfurioara si luam o forma de fursecuri in forma de inimioara si o decupam.

Prajim ouale si procedam la fel cu forma si cu feliile de paine. Pe feliile de paine punem salamul, crenvustiul se taie in felii. 

Intr-un platou punem ouale, Paharul de lapte, cafeluta, piscoturile alaturi, feliutele de paine unse, 3 unse cu icre, feliutele de salam ,painea coapta cu crenvustiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun de Sf. Valentin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]