Mic dejun copios

de bahna_violeta in Porc, 15 Noi 2012 | 4088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 carnaciori proaspeti de porc
  • malai
  • sare
  • 2 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun copios:

Mai intai punem carnaciorii la fiert in 50 ml apa, dupa ce au fiert ii intepam js ii lasam sa se prajeasca in propria grasime.

Pentru pireu punem cartofii fara coaja la fiert cu un praf de sare. Dupa ce au fiert zdrobim cartofii si punem sucul ramas de la prajirea carnaciorilor ca sa aiba o aroma aparte. Se serveste cu mamaliga calda

Pofta buna va doresc tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun copios" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]