Mic dejun

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 4597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare,piper
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun:

Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie felii mai groase.Intr-o tigaie se pune mai mult ulei si 1 praf de sare,cand este incins se pun cartofii,se presara boiaua,sare si piper si se prajesc la foc mediu,pana devin aurii.

Ceapa se toaca marunt,la fel si usturoiul si se calesc in 2-3 linguri de ulei,apoi se adauga pasta "desfacuta" in putina apa.Deasupra se sparg ouale si se presara sare si piper.Se acopera cu capac si se prajesc pana ouale sunt pe placul vostru.

am servit alaturi de sfecla si varza rosie,murate

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]