Melci din foietaj cu umplutura de pizza

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2013 | 8085 vizualizari

 

Fac deseori acesti melcisori pentru ca se prepara rapid si sunt buni de rontatit in fata televizorului, sau de luat ca pachetel pentru serviciu.

 

INGREDIENTE

  • - un pachet aluat foietaj;
  • - 4-6 linguri ketch-up de casa/suc de rosii amestecat cu condimente si putin usturoi pisat;
  • - 200 gr. cascaval ras pe razatoarea cu gauri mari;
  • - o mana de masline fara samburi;
  • - 6-8 felii de bacon;
  • - sare;
  • - piper;
  • - cimbru (din belsug)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu umplutura de pizza:

Aluatul se lasa la decongelat la temperatura camerei.

Intindem foaia presand putin cu sucitorul, intindem pe toata suprafata ei ketch-up de casa (sau suc de rosii), radem cascavalul, punem maslinele taiate rondele subtiri, adaugam bacon-ul taiat in bucatele late de 2 cm . Presaram sare, piper si cimbru.

Rulam foaia umpluta, destul de strans, pe lungime.

Din ruloul format taiem bucati late de 3 cm. 

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam melcisorii formati.

Ii coacem in cuptorul preincalzit la 170 grade timp de 15-20 minute pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu umplutura de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Brioşe" aperitiv