Medalion de rechin cu cartofi natur

de Denissa in Peste, 1 Feb 2013 | 3904 vizualizari

 

Fiind mari amatori de peste noua ne-a placut!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati medalion de rechin
  • 3 linguri ulei de masline
  • condiment pentru peste
  • cartofi
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin cu cartofi natur:

Medalioanele de rechin de ung cu ulei de masline si se presara cu condiment pentru peste.

Se aseaza intr-o tava si se da la cuptor.Pestele se tine la cuptor nu mai mult de 30 de minute. (Depinde de marimea medalioanelor).

Separat cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare.

Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se amesteca cu un cub de unt (cat o nuca).

Medalioanele se aseaza in farfuriea apoi cartofii fierti peste care se pune un cub de unt si patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

Cand este aproape gata se poate adauga jumatate pahar cu vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.