Mazare cu carne de porc

de - Andreea - in Porc, 18 Feb 2013 | 4351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii cu mazare
  • 1 ceapa mica
  • 500 gr carne porc
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • bulion rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc:

Carnea o spalam  si o taiem in bucati mici.Intr-o tigaie punem putin ulei si lasam sa se incinga.adaugam carnea si o lasam sa se prajeasca bine pe toate partile.o dam la o parte si o tinem la cald.

Mazarea o scurgem bine de zeama din conserva.In uleiul ramas de la carne punem la calit ceapa tocata marunt.

Cind ceapa s-a calit,adaugam mazarea si lasam citeva minute.Potrivim de sare,piper si adaugam bulion de roii si putina apa.Punem si foaia de dafin.

Lasam 15 minute la foc potrivit dupa care adaugam carnea si amestecam cu grija.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de Mancare de mazare uscata, servita cu muraturi