Maruntaie de rata in sos de vin

de Krystyan Trendy in Rata, 25 Mai 2014 | 6733 vizualizari

 

Ding Ding! :d Cine se incumeta sa serveasca ? :)

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de rata,ratoi ( oua,fudulii,ficatel)
  • 5 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 250 ml vin rosu
  • sare dupa gust
  • piper
  • cateva fire de verdeata (patrunjel, marar)
  • 25 ml otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maruntaie de rata in sos de vin:

Prima data am curatat bine maruntaiele ,apoi le-am spalat cu apa rece .

Punem 1 l de apa intr-o cratita ,adaugam maruntaiele,sare  si otet si lasam  cratita pe aragaz sa de-a un clocot.

Scoatem apoi pe o farfurie , maruntaiele.

Intr-o tigaie am pus uleiul la incins,apoi am pus maruntaiele impreuna cu usturoiul curatat , spalat cu apa rece in prealabil si tocat marunt.

Dupa 2-3 minute,  intoarcem pe partea cealalta cu o paleta de lemn maruntaiele.Mai lasam 2 -3 minute si apoi adaugam vinul,sarea si piperul .

Acoperim cu un capac pentru 10 minute si la sfarsit adaugam verdeata ,spalata cu apa rece si tocata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Maruntaie de rata in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata crocanta,parfumata