Maruntaie de rata in sos de vin

de Krystyan Trendy in Rata, 25 Mai 2014 | 6547 vizualizari

 

Ding Ding! :d Cine se incumeta sa serveasca ? :)

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de rata,ratoi ( oua,fudulii,ficatel)
  • 5 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 250 ml vin rosu
  • sare dupa gust
  • piper
  • cateva fire de verdeata (patrunjel, marar)
  • 25 ml otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maruntaie de rata in sos de vin:

Prima data am curatat bine maruntaiele ,apoi le-am spalat cu apa rece .

Punem 1 l de apa intr-o cratita ,adaugam maruntaiele,sare  si otet si lasam  cratita pe aragaz sa de-a un clocot.

Scoatem apoi pe o farfurie , maruntaiele.

Intr-o tigaie am pus uleiul la incins,apoi am pus maruntaiele impreuna cu usturoiul curatat , spalat cu apa rece in prealabil si tocat marunt.

Dupa 2-3 minute,  intoarcem pe partea cealalta cu o paleta de lemn maruntaiele.Mai lasam 2 -3 minute si apoi adaugam vinul,sarea si piperul .

Acoperim cu un capac pentru 10 minute si la sfarsit adaugam verdeata ,spalata cu apa rece si tocata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Maruntaie de rata in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cassoulet – o mancare spectaculoasa